Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  IV TROBADA INATARRACTION PER CENTRES OCUPACIONALS

IV TROBADA INATARRACTION PER CENTRES OCUPACIONALS

27/11/2018

Aquest dimarts 27 de novembre, el Club Natació Tàrraco a dut a terme la IV Trobada Aquàtica Intarraction, una iniciativagenerada conjuntament pel Club, el Consell Esportiu del Tarragonès, la Fundació Onada i l’Escola SOLC. La trobada, des de l’edició passada i davant la bona acceptació i el volum de participants, s’ha desdoblat en dues jornades, una primera, aquesta, dirigida a centres i tallers ocupacionals (edat adulta) i, una segona, dirigida a alumnes d’escoles d’educació especial (edat escolar), que tindrà lloc el proper 26 de febrer.

La jornada té l’objectiu de potenciar les capacitats físiques i cognitives de persones amb necessitats especials i ajudar a facilitar la seva integració a partir de la pràctica esportiva de diferents modalitats aquàtiques.  Avui hi ha participat 32 usuaris dels cent Hi ha una participació prevista de 32 usuaris, pertanyents als següents tallers i centres ocupacionals: Baix Camp de Reus, el SOLC, Onada de Tarragona i Onada de Torredembarra, que han pogut realitzats diferents jocs aquàtics i de natació, waterpolo i natació artística.

Cap fer esment, que també hi ha col·laborant un bon nombre de voluntaris del recentment creat grup propi del CET, con¡juntament amb l’Associació per la Promoció i Formació del Voluntariat (APiFV).

Podreu consultar l’àlbum de fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: