Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL MINI-VÒLEI VOL TORNAR AMB FORÇA ALS JEEC DEL TARRAGONÈS

EL MINI-VÒLEI VOL TORNAR AMB FORÇA ALS JEEC DEL TARRAGONÈS

26/11/2018

Aquest passat dissabte, el Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona va acollir la 1a Trobada de Mini-vòlei del Tarragonès, que significa un punt de partida nou per tal de poder recuperar, a nivell dels Jocs Esportius Escolars el mini-vòlei com a pràctica continuada al Tarragonès. Per aquest motiu el CET, conjuntament amb el CV Sant Pere i Sant Pau, l'Escola Elisabeth de Salou, l'EIC Sport Club de Salou (Escola Internacional del Camp) i el CEVOL Torredembarra, han programat en el present curs escolars diferents trobades de promoció i posteriors lligues regulars, que estaran obertes també a altres escoles i entitats que es puguin afegir.

 

Podeu consultar diferents fotografies de la trobada al nostre enllça de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

En aquesta primera trobada varen ser 7 equips alevins de les entitats anteriorment referides les que es varen aplegar a la seu del CV SPiSP per fer diferents encontres de caire totalment amistós i formatiu. La propera trobada està prevista pel diumenge 16 de desembre, amb l'Escola Elisabeth de Salou com amfitriona.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: