Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CET CONVOCA CURS MONITORS POLIESPORTIUS AMB HABILITACIÓ PROFESSIONAL

EL CET CONVOCA CURS MONITORS POLIESPORTIUS AMB HABILITACIÓ PROFESSIONAL

22/10/2018

El Consell Esportiu del Tarragonès convoca un CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU, amb els seus quatre blocs preceptius, que donen accés a que el titulats en aquesta formació pudin donar-se d’alta al REGISTRE OFICIAL DE PROFESSIONALS DE L’ESPORT DE CATALUNYA (ROPEC).

Aquest registre habilitat a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

Tal com així marca l’Escola Catalana de l’Esport, per aconseguir el títol, és imprescindible haver superat les següents accions formatives:

-          BLOC COMÚ CIATE. 15h.
-          BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT o DE DINAMITZADORS DEL PLA CATALÀ DE L’ESPORT. 35h.
-          BLOC ESPECÍFIC DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35h.
-          CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15h.
-          PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 hores. Coordinades des del propi consell esportiu.

La formació, amb els quatre diferents blocs convocats, va des del 19 de novembre de 2018 al 4 de març de 2019. El període d’inscripció finalitza el dijous 15 de novembre.

La corresponent convocatòria, el full d’inscripció, el temari dels diferents blocs i la seva distribució horària, ho teniu a la vostra disponibilitat a http://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: