Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  13 JORNADES A LA LLIGA DE CROS DEL TARRAGONÈS PER AQUEST CURS 18-19

13 JORNADES A LA LLIGA DE CROS DEL TARRAGONÈS PER AQUEST CURS 18-19

11/10/2018

Ja podeu consultar, al següent enllaç de la nostra WEB, la convocatòria de la Lliga del Tarragonès de Cros per aquest curs2018/19: http://www.cetarragones.cat/documents/600006097normativa-lliga-comarcal-cros-18-19.pdf

En aquesta edició, seran 12 els crosos puntuables amb la incorporació d’un cros més sobre les edicions anteriors, el de Creixell-Les Eres, tot mantenint que, per determinar la classificació general comarcal, es tindran en compte les set (7) millors puntuacions obtingudes en aquests 12 crosos. També podeu consultar a la normativa les condicions de participació corresponents.

La Lliga comarcal es tancarà el 24 de març amb el Cros Comarcal-Turó, que servirà per lliurar els guardons corresponents i completar així un calendari de la Lliga amb 13 crosos, des de novembre a març, tota una gran oferta esportiva, tant a nivell escolar com per adults.

També us concretem que la data de la Final Nacional de Cros dels JEEC, serà el 10 de març a Reus, on podran participar tots aquells i aquelles esportistes que hi vulguin, sempre que hagin participat en alguna jornada de la Lliga comarcal.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: