Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  FINALITZA LA 2a EDICIÓ DEL CASAL D’ESTIU SOLC

FINALITZA LA 2a EDICIÓ DEL CASAL D’ESTIU SOLC

31/07/2018

La 2a edició del Casal d’Estiu de l’AMPA SOLC, que s’ha celebrat en 4 torns setmanals del mes de juliol, baixa el teló amb un balanç més que positiu, cobrint totes les expectatives i permetent que 17 infants amb discapacitat intel·lectual i amb totes les seves particularitats hagin tingut l’oportunitat de poder gaudir de l’estiu amb activitats lúdiques, didàctiques, psicomotrius, aquàtiques en piscina i platja,  excursions, etc. El Casal convocat per l’AMPA SOLC, és una realitat gràcies al finançament de l’Ajuntament Tarragona i, com a la primera edició, tot el seu desenvolupament tècnic ha estat a càrrec del nostre consell esportiu.

La seva seu logística també s’ha repetit amb l’Espai de Trobada de Campclar, gestionat per la Fundació Onada, que també ha facilitat suport al projecte. Dos dies a la setmana es programaven diferents sortides: una fixa setmanal a la Platja de la Pineda de Vila-seca, on els participant han pogut gaudir d’un bany, en alguns casos, amb material adaptat que permet l’accés a l’aigua, i les altres quatre puntuals que han estat, successivament, a les piscines de la Secuita i el Catllar; la sortida amb la “golodrina” del Serrallo (facilitada pel Port de Tarragona) i, finalment, una a un parc lúdic.

Resta ara que, que aquest tipus de casal, per la seva dimensió, vocació de servei i, sobretot, pel seu caire integrador i inclusiu, pugui seguir tenint garantida la continuïtat i el tractament que li correspon.

Es pot consultar un resum-memòria al següent enllaç de la nostra WEB http://www.cetarragones.cat/contents/2036931396memoria-casal-solc-2018---representacio-grafica.pdf

Teniu també a la vostra disposició tot l’àlbum de fotografies a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72157696460077002

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: