Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  GRAN FINAL DE LES XXII JORNADES AMB LA FESTA D'ESTIU AL CATLLAR

GRAN FINAL DE LES XXII JORNADES AMB LA FESTA D'ESTIU AL CATLLAR

13/07/2018

120 usuaris dels centres ocupacionals Taller Baix Camp, Fundació Sta. Teresa del Vendrell, Aprodisca la Selva, Aprodisca Montblanc, Ginesta de Valls, Estela Tarragona, Onada Torredembarra i Onada Tarragona i, també, els 16 infants del Casal d’Estiu SOLC que es varen aplegar ahir al Parc de la Torre d’en Guiu del Catllar, varen poder gaudir una gran jornada festiva i lúdica, tot tancant la 22a edició de les Jornades Esportives per a persones amb discapacitat, que convoca anualment la Fundació Onada i el CET, gràcies al suport de diferents institucions, clubs, entitats i centres escolars.

La primera part de la jornada es va desenvolupar amb la clàssica programació de diferents estacions amb molts i divertits jocs de punteria, habilitat i coordinació; posteriorment, va venir la sessió de balls, amenitzada pels mateixos participants i el lliurament d’obsequis, on varen estar presents, la regidora d’esports del Catllar, Goretti Gatell; el vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, Antonio López; la presidenta del CET, Estefania Serrano i el vicepresident institucional del CET, Francesc Ferrer.

A continuació, l’ajuntament del Catllar, que sempre ens facilita la celebració d’aquesta festa, va tornar a obsequiar a tots els participants a un refrigeri. Finalment, bany i dinar per aquells grups que es van quedar a gaudir una estona més del bonic i refrescant marc de la Torre d’en Guiu.

Teniu a la vostra disposició l’àlbum de fotografies a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: