Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  SALOU ACOLLEIX LA III COPA CATALANA DE LLIGUES DE FUTBOL 7

SALOU ACOLLEIX LA III COPA CATALANA DE LLIGUES DE FUTBOL 7

18/06/2018

El passat dissabte, 16 de juny, l’Estadi Municipal de Salou va acollir la 3a edició de la Copa Catalana de Lligues de Futbol 7 adults, que promouen conjuntament els organitzadors de les lligues de Reus, Salou, Barcelona, Tarragonès i Lligues Lleida, entitat impulsora de l’esdeveniment.

 

Un total de 10 equips hi varen participar, el nostre consell esportiu va estar representat pels equips Reformes Serrano i New Team, pertanyents a la Lliga de Futbol sala del Patronat Municipal d'Esport de Tarragona, que des de aquesta passada temporada es desenvolupa amb el nostre control tècnic. Tot i no ser la seva modalitat, els dos equips varen fer un bon paper al campionat.

 

Després de la Fase de grups, celebrada al matí, hi varen arribar a la final dos equips de Lleida, assolint la victòria l’equip La Palma FC vers Sant Miguel pel resultat de 4-1. També es va premiar el jugador de la Palma Santi Ruiz com a MVP de la final. A l’acte de cloenda hi va assistir l’alcalde de Salou, Sr. Pere Granados, acompanyat de diferents regidors del consistori.

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: