Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL TIR AMB ARC FA GAUDIR ELS PARTICIPANTS DE LA LLIGA INTERCENTRES

EL TIR AMB ARC FA GAUDIR ELS PARTICIPANTS DE LA LLIGA INTERCENTRES

13/06/2018

La Salle Tarragona ha estat l’escenari de la 2a jornada de la IV Lliga Intercentres per a persones amb discapacitat, amb la programació de la modalitat de tir amb arc. El Club TAU ens ha brindat un desplegament de tècnics que han aprofitat, primer, per fer una sessió d’iniciació a alumnes de 6è de Primària del col·legi, que després han col·laborat, molt activament, en el control tècnic de la jornada.

Com a la jornada anterior, destinada a les bitlles catalanes, els cinc equips participants han gaudit molt de l’activitat, adaptada al seu perfil, i molt especialment pel bon tracte i dedicació que ens ha dispensat els alumnes de la Salle i el tècnics del club.

L’equip de Ginac de Valls ha tornat a vèncer en aquesta jornada, i lidera la classificació provisional. La lliga es conclourà el proper dimecres 20 de juny, amb la sessió de petanca, que es celebrarà a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra.

En aquesta jornada es definirà la classificació final i es procedirà al lliurament dels trofeus i guardons.

Podeu consultar els resultats al següent enllaç de la nostra WEB

http://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programes-ludic-esportius-per-a-persones-amb-discapacitat-intellectual/lliga-intercentres-persones-amb-discapacitat/

També tindreu a la vostra disposició l’àlbum de fotografies a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: