Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONSOLIDACIÓ DEL PROGRAMA “MINI-FUTBOL TARRAGONÈS-UEP”

CONSOLIDACIÓ DEL PROGRAMA “MINI-FUTBOL TARRAGONÈS-UEP”

05/06/2018

El programa “MINI-FUTBOL TARRAGONÈS-UEP”, continua enfortint-se, després de 4 anys de desenvolupament dins del marc del conveni de col·laboració signat entre l’Unió Esportiva Pallaresos i el Consell Esportiu del Tarragonès i el suport d’altres entitats. El programa està tutelat conjuntament pel coordinador Fernando Garcia Muñoz i l’àrea tècnica del CET.

Els dos presidents d’ambdues entitats, Jesús Fernández i Estefania Serrano, respectivament, han manifestat la intenció de continuar potenciar aquest vincle i seguir treballant conjuntament en el foment del programa.

Aquest curs, un total de 13 equips de categoria Mini (Educació Infantil) i 12 de categoria Prebenjamí (1r i 2n Primària) han pres part en aquest model que té, té com a principal objectiu, la implantació progressiva de les diferents modalitats de futbol en les edats més petites, tot potenciant també una multipràctica esportiva i centrada en valors formatius, més que competitius.

Aquest dos primers caps de setmana de juny estan programades les corresponents trobades de tancament del programa, totes dues a la seu del Camp Municipal del Catllar; la Mini que va tenir lloc el passat 2 de juny i la prebenjamí, prevista pel proper 9 de juny (http://www.cetarragones.cat/agenda/1207/2a-trobada-mini-futbol-tarragones-uep-prebenjami).

Podeu consultar més fotografies al nostre apartat de Flickr  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: