Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LES BITLLES CATALANES INICIEN LA IV LLIGA INTERCENTRES

LES BITLLES CATALANES INICIEN LA IV LLIGA INTERCENTRES

23/05/2018

L’Intitut Collblanc de la Canonja ha acollit aquest dimecres 23 de maig, la jornada de bitlles tradicionals catalanes, la primera de les tres jornades programades dins la 4a edició de la LLIGA INTERCENTRES per a persones amb discapacitat, que convoca la Fundació Onada i el CET. Com les darreres edicions es desenvolupen tres disciplines esportives diferents, bitlles catalanes, petanca i tir amb arc i, en totes elles, la presència d’alumnes de centres escolars és fonamental. Com el cas d’avui, on els alumnes de Batxillerat han tornat a portar el control de la puntuació dels cinc equips que s’han inscrit a la present edició (Activa Calafell, Tapri del Priorat, Onada Campclar, Taller Baix Camps i Ginac de Valls).

El calendari de la lliga és el següent:

1a jornada. BITLLES TRADICIONALS CATALANES
Dimecres, 23.05.18. Institut Collblanc, la Canonja. Col·labora Institut Collblanc.

2a jornada. PETANCA
Dimecres, 06.06.18. Zona Esportiva Torredembarra (espai petanca). Col·labora Ajuntament de Torredembarra i Institut Torredembarra.

3a jornada. TIR AMB ARC
Dimarts, 12.06.18. Col·legi la Salle Tarragona. Col·laboren Club TAU de Tir amb Arc i Col·legi la Salle Tarragona

La informació del campionat i el resultats els podreu anar consultant al següent apartat de la nostra web http://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programes-ludic-esportius-per-a-persones-amb-discapacitat-intellectual/lliga-intercentres-persones-amb-discapacitat/

Tindreu a la vostra disposició més imatges de la jornada a  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: