Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  TANCAMENT DE LES JORNADES ATLÈTIQUES DE TORREDEMBARRA (40è ANIVERSARI)

TANCAMENT DE LES JORNADES ATLÈTIQUES DE TORREDEMBARRA (40è ANIVERSARI)

14/05/2018

El passat diumenge, 13 de maig, es va celebrar la cinquena i darrera jornada programada en commemoració dels 40 anys de la pràctica de l’atletisme a la vila de Torredembarra; en aquesta ocasió, destinada als esportistes d’edat infantil. Aquesta iniciativa, promoguda pel Club Atletisme Torredembarra i l'Ajuntament de Torredembarra, amb el suport del Consell Esportiu del Tarragonès ha permet que hi participin conjuntament, tant atletes provinents de l’àmbit federatiu, com del dels Jocs Esportius Escolars i també dels centres educatius torrencs, amb la possibilitat de desenvolupar diferents proves amb reconeixement de marca per part de la Federació Catalana. 

 

És la intenció de totes les entitats implicades continuant promovem, en futures edicions, aquest model per tal de seguir incentivant la pràctica de l’atletisme en edat escolar, a tots els diferents àmbits contemplats.

 

Podeu consultar els resultats al següent enllaç http://www.cetarragones.cat/documents/981869976resultats-jornades-atletiques-torredembarra---infantil--13.05.18-.pdf

Àlbum fotogràfic: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: