Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ÈXIT DE LA XII TROBADA ESCOLES D'EDUCACIÓ ESPECIAL

ÈXIT DE LA XII TROBADA ESCOLES D'EDUCACIÓ ESPECIAL

27/04/2018

Aquest divendres 27 d'abril, el Complex Educatiu de Tarragona ha tornat a ser escenari de la TROBADA D'ESCOLES D'EDUCACIÓ ESPECIAL, en la seva 12a edició, esdeveniment que organitza conjuntament l'Escola SOLC, l'Institut Cal·lípolis i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport de diferents institucions, clubs i empreses del nostre àmbit. Aquest any, la trobada ha estat inclosa també dins dels actes del Dia Mundial de l'Activitat Física.


Fins un total de 150 alumnes amb discapacitat intel·lectual de 8 centres escolars de tota la província han gaudit d'una matinal plena d'activitats esportives al voltant de disciplines contemplades als Jocs Mediterranis. Com també és habitual, 50 alumnes del Grau Superior d'Activitats Fisicoesportives han dinamitzat totes les diferents estacions i modalitats esportives programades, comptant també amb voluntaris de Tarragona 2018 i de Protecció Civil.

En finalitzar la jornada, incloent la corresponent festa de ball conjunt, tothom a rebut diferents obsequis facilitats per Aigües de Tarragona, pels JJMM Tarragona 2018 i pel Consell Català de l'Esport.

Els centres participants en aquesta edició han estat:
SOLC, Tarragona
JERONI DE MORAGAS, Móra d'Ebre
NTRA. SRA. DEL MAR, Reus
SANT RAFAEL, Tarragona
VERGE DE LA CINTA, Tortosa
ESTELA, Tarragona
ESCOLA EE ALBA, Reus
CEE L'ÀNGEL – APASA, Amposta

Recull fotogràfic a: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: