Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ESPORT, INTEGRACIÓ I DIVERSIÓ AMB EL TOC-BOL A TORREDEMBARRA

ESPORT, INTEGRACIÓ I DIVERSIÓ AMB EL TOC-BOL A TORREDEMBARRA

11/04/2018

Aquest dimecres, 11 d’abril, el Pavelló Municipal dels Caus de Torredembarra, amb el suport de l’ajuntament de Torredembarra, ha acollit una nova jornada de la innovadora modalitat esportiva de TOC-BOL, programada dins de les 22ens Jornades Esportives per a persones amb discapacitat intel·lectual, que convoquem conjuntament amb la Fundació Onada.

50 participants ha pogut gaudir de la pràctica d’aquest esport, que s’adapta especialment al perfil del programa, ja que permet diferents adaptacions i es força engrescador i estimulant per a tots ells. Així mateix, com ja és habitual, també hem comptant amb la col·laboració de l’Institut Torredembarra, amb la presència de diferents alumnes que han fet una demostració pràctica i també han interactuat amb els participants, potenciant la vessant integradora, un dels principals objectius de les jornades.

Els centres i tallers que avui han estat presents són: Ventall del Vendrell, Aprodisca Montblanc, Baix Camp de Reus, Aprodisca La Selva del Camp, Taller Priorat, Estela Tarragona i Onada Tarragona i Torredembarra.

Propera parada de les Jornades, ens espera l’Institut Collblanc de la Canonja per a desenvolupar la sessió de bitlles tradicionals catalanes, el proper dimecres 25 d’abril.

Recull fotogràfic a: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: