Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  FINALITZACIÓ DE LA LLIGA COMARCAL DE CROS I DEL TENNIS TAULA INDIVIDUAL

FINALITZACIÓ DE LA LLIGA COMARCAL DE CROS I DEL TENNIS TAULA INDIVIDUAL

20/03/2018

El passat cap de setmana, varem gaudir també d’una agenda complerta d’activitats dins del marc dels Jocs Esportius Escolars, destacant la finalització de la Lliga Comarcal de Cros, després de 12 jornades, amb la celebració del 8è Cros Solidari Turó - 22è Cros Comarcal del Tarragonès, que va poder aplegar un total de 479 esportistes, tot i el vent que va estar present tota la jornada. Dissabte a la tarda, també va concloure una altra fase comarcal, en aquest cas el Tennis Taula, en la seva modalitat individual, celebrada durant 3 jornades a l'Institut Collblanc de la Canonja.

 

També es va programar al dissabte matí a Torredembarra, la 3a Jornada Atlètica que commemora els 40 anys d’atletisme a la vila, amb la jornada corresponent a les categories dels més menuts i menudes, minis i prebenjamins.

Totes tres esports encara tindran més jornades dins del nostre calendari comarcal.

 

 Podeu consultar tots els resultats als corresponents apartats de la nostra web http://www.cetarragones.cat/documentacio-i-competicions/ i els àlbums de fotograrfies a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: