Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  PLETÒRIC CAP DE SETMANA DE JORNADES DELS JOCS ESPORTIUS AL TARRAGONÈS

PLETÒRIC CAP DE SETMANA DE JORNADES DELS JOCS ESPORTIUS AL TARRAGONÈS

12/03/2018

Aquest passat cap de setmana, a banda de les competicions d'esports d'equip que es celebren habitualment, diferents jornades de modalitats individuals han omplert el calendari d'activitats de les fases comarcals dels Jocs Esportius Escolars, tot manifestant que l'esport en edat escolar al Tarragonès segueix tenint força empenta.

 

Les activitats que varem desenvolupar, conjuntament amb diferents entitats i ajuntaments, varen ser les següents:

- 10.03.18. 1a Jornada de la Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica. Pavelló del Club Gimnàstic. Control tècnic: Secció Gimnàstica Rítmica Nàstic. Participació: 85 gimnastes individuals i 31 grups/conjunts.

- 11.03.18. Fase Comarcal de Patinatge de Velocitat. Pavelló del Club Gimnàstic. Control tècnic: Secció Patinatge Nàstic. Participació: 38 patinadors/es.

- 11.03.18. 1a Jornada de la Fase Comarcal de Patinatge Artístic. Pavelló Sant Jordi, Torredembarra. Control tècnic: Patinatge Artístic Torredembarra. Participació: 101 patinadores.

- 11.03.18. 20è Cros del Lledó de la Pobla de Mafumet. Camp Futbol La Pobla de Mafumet. Control tècnic: Club Gimnàstic. Participació: 292 esportistes.

 

Podeu consultar les classificacions a l'apartat corresponent de resultats i classificacions de la nostra WEB http://www.cetarragones.cat/documentacio-i-competicions/ i la galeria de fotos de cada jornada a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Pel proper cap de setmana, tenim també diferents fites importants, el dissabte, amb la Fase Final-Màster de Tennis Taula a l'Institut Collblanc de la Canonja i, el diumenge, amb el 8è Cros Solidari Turó - 22è Cros Comarcal del Tarragonès, que servirà també per lliurar els guardons de la Lliga Comarcal de Cros.

Amb caire no competitiu, hem de destacar que celebrarem també el dissabte la 1a Trobada d'Iniciació de Tennis al Club Gimnàstic.

 

 

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: