Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  2a JORNADA ATLÈTICA A TORREDEMBARRA, AMB ELS BENJAMINS

2a JORNADA ATLÈTICA A TORREDEMBARRA, AMB ELS BENJAMINS

27/02/2018

Aquest passat dissabte, va tenir lloc la 2a jornada atlètica a Torredembarra, que promou l’Ajuntament de Torredembarra i el Club Atletisme Torredembarra, amb motiu de la commemoració dels 40 anys de la pràctica organitzada de l’atletisme al municipi, aquesta dirigida a esportistes de categoria benjamí. Una bona matinal d’atletisme de promoció amb una participació que va superar els 60 esportistes.

 

Recordem que les jornades tenen el suport de la Federació Catalana d’Atletisme i del Consell Esportiu del Tarragonès, estan obertes a tothom i es complementen amb les fases corresponents dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) i que estan distribuides en categories específiques corresponents a les regulades per la FCA, essent les marques vàlides per l’acreditació d’aquesta.
 

Podeu consultar els resultats de la 1a jornada, corresponent a la categoria aleví al següent enllaç de la nostra WEB
http://www.cetarragones.cat/documents/1101015616resultats-jornades-atletiques-torredembarra---benjami--24.02.18-.pdfLa propera jornada programada és la de la categoria Prebenjamí (nascuts/des al 2011-12-13-14), el proper 17 de març. Podeu consultar la convocatòria a:
http://www.cetarragones.cat/documents/169710442reglament-jornades-atletiques-torredembarra.pdf

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: