Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  TORN PER LES E.E. ESPECIAL A LA TROBADA INTARRACTION DEL CN TÀRRACO

TORN PER LES E.E. ESPECIAL A LA TROBADA INTARRACTION DEL CN TÀRRACO

21/02/2018

Aquest passat dimecres, el Club Natació Tàrraco i el Consell Esportiu del Tarragonès varen organitzar la jornada desdoblada de la 3a edició de la  TROBADA INTARRACTION,  inclosa també dins la programació general de les XXII JORNADES ESPORTIVES PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT. El passat 28 de novembre es va fer amb els centres ocupacional (edat adulta) i aquesta, davant l'èxit de participació, es va considerar oportú afegir-la per donar cabuda a les Escoles d'Educació Especial de manera específica.

 

Hi varen assistir 22 infants de l'Escola SOLC i també d'ESTELA de Tarragona, que van gaudir de les activitats de jocs aquàtics, waterpolo i natació sincronitzada desplegats per l'equip tècnic del club. Aquesta experiència, del tot satisfactòria, es planteja ampliar-la també a més centres del nostre àmbit territorial.


Recordem que la trobada té l’objectiu de potenciar les capacitats físiques i cognitives de persones amb necessitats especials i ajudar a facilitar la seva integració a partir de la pràctica esportiva de diferents modalitats aquàtiques. Així mateix, des de la vessant del CN Tàrraco, es pretén incidir en l’ampliació de l’oferta d’esdeveniments esportius per a persones amb necessitats especials i la possibilitat de generar una secció específica d’esport adaptat.

 

En podreu consultar més instantànies al nostre apartat de Flickr: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: