Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  L'INSTITUT COLLBLANC ACOLLEIX DE NOU LA FASE DE TENNIS TAULA INDIVIDUAL

L'INSTITUT COLLBLANC ACOLLEIX DE NOU LA FASE DE TENNIS TAULA INDIVIDUAL

19/02/2018

Aquest passat dissabte, l’Institut de Collblanc de la Canonja, va ser de nou la seu de l’inici de la Fase Comarcal de Tennis Taula, amb la celebració de la 1a jornada de la modalitat individual i la presencia d’uns 30 esportistes escolars de centres escolars del Tarragonès. La segona jornada classificatòria es celebrarà el 3 de març i la Fase Final (Màster), el 17 de març, també a la mateixa seu. Posteriorment, el 14 d’abril, tindrà lloc la fase comarcal de la modalitat per equips al pavelló del Club Gimnàstic.

 

Per a tots aquells nous esportistes, que es vulguin incorporar a aquesta segona jornada de la fase comarcal, ho podran tramitar fins el 28 de febrer, a través de l’aplicació informàtica.

 

Teniu a la vostra disposició la classificació general, amb la puntuació segons resultats, a l’apartat de Documentació (resultats i classificacions) de la nostra WEB http://www.cetarragones.cat/documents/945160059resultats-1a-jornada-fase-comarcal-tennis-taula.pdf. També podeu consultar més fotografies de la jornada al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: