Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  “TOTS SOM ÀRBITRES”, EL MODEL DE VALORS DEL CET

“TOTS SOM ÀRBITRES”, EL MODEL DE VALORS DEL CET

30/01/2018

Aquest mes de gener s’ha engegat la 3a edició del nostre i particular programa de valors, “Tots som àrbitres”, que va sorgir a partir del projecte d’investigació premiat a la convocatòria de la Beca Auriga Fvscvs 2015, que convoca el nostre consell esportiu.

El desenvolupament del programa parteix de l’aplicació, a la categoria aleví d’esports d’equip, que diferents jugadors i jugadores, tutelats per l’àrbitre oficial designat al partit, desenvolupin les tasques arbitrals, per a que es visualitzi i es valori la importància d’aquesta figura i de tots els valors de respecte i de bona pràctica esportiva que hauria de ser d’aplicació natural a tots els àmbits de l’esport.

Per aquesta edició, com a principal novetat, es convidarà a que pares i mares dels equips implicats facin també aquesta tasca en partits puntuals on juguin els seus fills i filles.

Podeu obtenir més informació del programa al corresponent apartat de la nostra WEB.  http://www.cetarragones.cat/esport-escolar/programa-tots-som-arbitres/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: