Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  INICI DE LES XIII JORNADES D’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA

INICI DE LES XIII JORNADES D’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA

18/01/2018

Aquest dimecres, 17 de gener, hem engegat la 13a edició de les Jornades d'Expressió Artística, que desenvolupem conjuntament amb la Fundació Onada, programa que sorgeix amb personalitat pròpia a partir de la seva programació, al seu moment, dins les Jornades Esportives per a persones amb discapacitat.

Per aquesta edició, la temàtica girarà en torn a “El Viatge”. Es combinaran les tècniques artístiques senzilles (pintura i collage) amb les eines tecnològiques (vídeos i fotos) i l’expressió corporal i musical. L’estructura del taller està programada en tres sessions de dues hores cadascuna per a cada un dels tres grups, amb uns 15 participants a cadascun, distribuïts de la següent manera:

Seu: Fundació Onada. Espais de Trobada de Campclar.
Taller A: els dimarts 23, 30 gener i 6 de febrer (Onada Torredembarra i Onada Tarragona)
Taller B: els dimecres 17, 24 i 31 de gener (Ventall El Vendrell i Onada Tarragona)
Taller C: els dijous 25 gener i 1, 8 de febrer (Ginesta Valls)

Horari: 10 a 12h

Una vegada finalitzi d’aquesta activitat, reprendrem el 2n torn de la XXII Jornades Esportives, amb la sessió de tennis taula a l’Institut Collblanc de La Canonja (7 de març).

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar