Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONVOCADA LA BECA AURIGA FVSCVS 2018 PER TREBALLS D’ESTUDIANTS

CONVOCADA LA BECA AURIGA FVSCVS 2018 PER TREBALLS D’ESTUDIANTS

17/01/2018

Podeu consultar, a l’enllaç següent, les Bases de la Beca Auriga Fvscvs 2018 que convoca anualment el nostre consell esportiu i que aquesta edició està adreçada únicament a la modalitat de Treballs de recerca o de síntesi realitzats durant el curs acadèmic 2017/18 per estudiants, matriculats en un centre d’ensenyament secundari de la comarca, que estiguin cursant ESO, Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS).http://www.cetarragones.cat/contents/1615770232bases-beca-auriga-fvscvs-2018.pdf.

L’objectiu de la Beca és el de fomentar els treballs de recerca o d’estudis d’investigació relacionats amb l’esport, afavorir i fomentar la investigació en temes d’utilitat pràctica i social en l’àmbit esportiu, en qualsevol dels seus vessants, estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat i incentivar els centres escolars perquè motivin els seus alumnes a endinsar-se en el món de la investigació en l’àmbit esportiu.

Recordem que la modalitat de projectes de treballs d’investigació té una periodicitat bianual i es convocarà de nou a l’edició del curs 2018/19.

El premi de recerca realitzat per alumnes de centres escolars i instituts tindrà una dotació de 600 € en material esportiu, repartits en parts iguals:

300 € en material esportiu per al centre escolar.
300 € en material esportiu per a l’autor del treball

La data límit de presentació de treballs finalitza el divendres 29 de juny. Així mateix, la data del seu lliurament està prevista pel 5 d’octubre a la seu que es determini, tal com indiquen les bases.

El treballs premiats d’altres edicions es poden consultar al nostre apartat de suport didàctic: http://www.cetarragones.cat/formacio/suport-didactic-biblioteca-i-videoteca/beca-avriga-fvscvs/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: