Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  PARTICIPATIVA I SOLIDÀRIA TROBADA CARPA JUDOCA ALS PALLARESOS

PARTICIPATIVA I SOLIDÀRIA TROBADA CARPA JUDOCA ALS PALLARESOS

18/12/2017

Aquest passat diumenge, l'esport i la solidaritat van anar de la mà amb la celebració de la Trobada Carpa Solidària Judoca, organitzada pel Club Judo Pallaresos, amb el suport de l'ajuntament dels Pallaresos i del Consell Esportiu del Tarragonès. La jornada, lligada a la Marató de TV3, amb una recaptació que va arribar a 306,72€, va gaudir d'una gran participació de judoques d'edat escolar de 12 escoles i clubs de la demarcació i d'arreu de Catalunya: Nucli Tecnificació Priorat- Tortosa, Club Judo Moià, Club Judo Dojo Salou, Judo Santpedor, Club Judo Vital Esport, Club Judo l'Hospitalet de l'Infant, Judo Vendrell, Tot Judo Reus, Escola de Judo Vilafranca, Judo Altafulla, Club de Judo La Salle Horta i Club Judo Pallaresos.

 

Pel matí es va celebrar una jornada amb 5 zones de competició i la participació de 198 judoques; a la tarda, es va fer un entrenament familiar amb 124 judoques i mares i pares, que va permetre un gran ambient esportiu i de públic i una bona experiència d’esport en família.

 

Així mateix, teniu a la vostra disponibilitat més fotografies a la nostre apartar de Flickr. https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: