Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ANIMADA TROBADA AQUÀTICA INTARRACTION AL CN TÀRRACO

ANIMADA TROBADA AQUÀTICA INTARRACTION AL CN TÀRRACO

28/11/2017

Els més de 40 participants assistents aquest dimarts, 28 de novembre, a la 3A EDICIÓ DE LA TROBADA INTARRACTION, s’ho passat d’allò més bé amb la pràctica de diferents jocs aquàtics, la iniciació a la sincronitzada i el tastet de waterpolo. La jornada està  promoguda pel Club Natació Tàrraco, amb el control tècnic del seus tècnics, i per la Fundació Onada, l’Escola SOLC i el Consell Esportiu del Tarragonès, ja que també està inclosa dins la programació general de les XXII JORNADES ESPORTIVES PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT.

La trobada té l’objectiu de potenciar les capacitats físiques i cognitives de persones amb necessitats especials i ajudar a facilitar la seva integració a partir de la pràctica esportiva de diferents modalitats aquàtiques. Així mateix, des de la vessant del Club Natació Tàrraco, es pretén incidir en l’ampliació de l’oferta d’esdeveniments esportius per a persones amb necessitats especials i la possibilitat de generar una secció específica d’esport adaptat.

Els centres que avui ens ha visitat, han estat: Ginesta de Valls, Aprodisca de la Selva del Camp, Taller Baix Camp de Reus, Taller Solc de Tarragona i la Fundació Onada de Tarragona i Torredembarra. Cal fer esment que hem comptat amb la gran col·laboració de voluntaris dels JJM Tarragona 2018.

La bona resposta i la previsió de participació global, ha propiciat que el promotors de la trobada hagin decidir aplicar un desdoblament de la jornada inicial, en dues de diferents; aquesta, que ha estat dirigida a persones d’edat adulta i una segona, que es celebrarà al proper febrer, dirigida als alumnes dels centres d’educació especial (edat escolar).

En podreu consultar més instantànies al nostre apartat de Flickr: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: