Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EXCEL·LENTS APORTACIONS A LA 10a JORNADA FORMATIVA PEL PROFESSORAT

EXCEL·LENTS APORTACIONS A LA 10a JORNADA FORMATIVA PEL PROFESSORAT

30/10/2017

Els 34 professors i mestres d’Educació Física implicats amb la seva formació permanent, que es varen aplegar a l’Institut Cal·lípolis del Complex Educatiu de Tarragona durant tot el matí del dissabte passat, varen tenir la satisfacció de poder gaudir d’una jornada formativa molt interessant i profitosa.

Aquesta jornada, que va arribar a la seva ja 10a edició, es convoca cada curs escolar conjuntament pel Servei Educatiu del Tarragonès i el Consell Esportiu del Tarragonès i està inclosa dins del Pla de Formació de Zona del Departament d’Ensenyament.

Dos ponents de reconegut prestigi, provinents de la Facultat de Blanquerna de Barcelona, Enric Maria Sebastiani i Txema Córdoba, desenvoluparen dos excel·lents ponències amb aportació d’idees renovadores i d’una gran aplicabilitat dins del marc acadèmic. La primera, sobre l’evolució de l’ensenyança cap a la competència i el compromís social i, la segona, sobre el treball cooperatiu dins l’Educació Física.

Posteriorment, el reconegut esportista torrenc i també mestre, Angel Batlle, va desenvolupar un pràctic taller al voltant de la bicicleta a l’escola.

El material didàctic facilitat, pels diferents formadors, es podrà consultar al següent enllaç de la nostra web
http://www.cetarragones.cat/formacio/suport-didactic-biblioteca-i-videoteca/trobades-pedagogiques-professors-deducacio-fisica/

Podeu consultar l’àlbum fotogràfic al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: