Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ELS PROFESSORS ES FORMEN I GAUDEIXEN AMB EL TIR AMB ARC

ELS PROFESSORS ES FORMEN I GAUDEIXEN AMB EL TIR AMB ARC

18/09/2017

El dissabte passat, 16 de setembre, el barri tarragoní de Sant Salvador, va acollir la primera jornada formativa pel professorat d'EF del present curs 2017/18, que va estar dedicada a la modalitat de tir amb arc i que, com sempre, va estar convocada pel Servei Educatiu del Tarragonès i el nostre consell esportiu.

Una vegada feta la sessió teòrica, que es va desenvolupar al centre cívic del barrí; les pròpies instal·lacions del camp de tir del Club TAU, entitat que va portar tot el control tècnic de la jornada, va ser un marc perfecte per dur a terme tota la part pràctica.

Fins un total de 16 professors varen gaudir i es van formar oportunament gràcies a un bon equip de tècnics i instructors del Club TAU.

 

Properament, es celebraran dues noves trobades pedagògiques. El 21 d'octubre, amb la modalitat de rugbi, i el 28 octubre, amb la 10a Jornada Formativa per a professorat d'EF (genèrica), totes dues al Complex Educatiu de Tarragona. Totes dues estaran obertes, a banda dels professor i mestres, també a altres agents de l'àmbit esportiu (monitors, coordinadors, estudiants magisteri, graus activitats fisicoesportives,...).

 

Podeu consultar més fotografies de la jornada pedagògica al nostre apartat de Flickr: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: