Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CASAL ADAPTAT D'ESTIU AMPA SOLC, JA ÉS TOTA UNA REALITAT

EL CASAL ADAPTAT D'ESTIU AMPA SOLC, JA ÉS TOTA UNA REALITAT

03/07/2017

Aquest estiu s’ha complert una vella aspiració de l’Escola i de l’AMPA SOLC (escola d’educació especial), com és la possibilitat que els seu alumnes puguin gaudir, al període de vacances , d’una oferta de lleure i esportiva que complementi la seva formació i els permeti gaudir de l’oci, com ja fan molts altres infants a altres casals.

 

 

Aquest projecte ha estat possible, preferentment, pel suport i la implicació de l’Ajuntament de Tarragona. El casal està convocat per l’AMPA de l’Escola i compta amb la col·laboració de la pròpia escola i també de la Fundació Onada, seu del casal. Tot el seu control tècnic i desenvolupament va a càrrec del Consell Esportiu del Tarragonès i es celebrarà durant el mes de juliol, en torns setmanals i horari matinal. Dins la programació d’activitats, és contempla que els dimecres sempre és dediqui a una sortida per a fer una activitat externa complementària i també, tots els dijous, per anar a la platja.

 

El primer dia d’activitat, una vegada iniciat el casal, s’ha fet una petita trobada de presentació, amb la presència de la Sra. Anna Santos, consellera de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona; de diferents representants  de l’AMPA Escola SOLC, encapçalats per la seva presidenta, Sra. Roser Figarola i de responsables tècnics de la pròpia Escola SOLC, de la Fundació Onada i del Consell Esportiu del Tarragonès.

 

 

Cal fer esment també que tot l’equip de monitors varen tenir l’oportunitat de rebre prèviament una formació complementària interna, a la seu de Institut Municipal d’Educació de Tarragona, amb sis professionals especialitzats de l’Escola SOLC, que varen incidir en totes les consideracions, recursos i accions a tenir en compte pel perfil dels participants i el bon desenvolupament d’un casal adaptat, dirigit a infants amb discapacitat intel·lectual.

 


Podeu consultar més fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: