Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  DISPUTADA JORNADA DE BITLLES CATALANES A LA III LLIGA INTERCENTRES

DISPUTADA JORNADA DE BITLLES CATALANES A LA III LLIGA INTERCENTRES

06/06/2017

El passat divendres, 2 de juny, l’Institut Collblanc de la Canonja va acollir, com és ja habitual, la jornada de bitlles tradicionals catalanes, 2a jornada de la III LLIGA INTERCENTRES per a persones amb discapacitat. Tots els components dels 6 equips participants  (2 de SOLC, Activa Calafell, Taller Baix Camp, Onada Tarragona i Onada Torredembarra) varen demostrar totes les seves habilitats en una modalitats esportiva que es força acceptada. Els alumnes de l’institut varen portar el control de puntuacions dels equips.

Després de diferents tirades, l’equip Activa Calafell va assolir una merescuda primera plaça, tot seguit de l’equip “Los Pepitos” d’Onada Tarragona. Aquests dos equips també encapçalen la classificació provisional després de les dues jornades celebrades, petanca i bitlles.

Podeu consultar el resultats a l’enllaç de la nostra web  http://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programes-ludic-esportius-per-a-persones-amb-discapacitat-intellectual/lliga-intercentres-persones-amb-discapacitat/

Ara resta finalitzar la Lliga amb l’activitat de tir amb arc que tindrà lloc a la Salle Tarragona, amb el control tècnic del club TAU, el proper dimecres 14 de juny i el lliurament corresponent de guardons.

Podeu consultar més fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: