Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  PROP DE 200 PARTICIPANTS A LA XI TROBADA D'ESCOLES D'EDUCACIÓ ESPECIAL

PROP DE 200 PARTICIPANTS A LA XI TROBADA D'ESCOLES D'EDUCACIÓ ESPECIAL

08/05/2017

Aquest passat divendres, les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona van ser escenari de nou de la XI TROBADA ESPORTIVA D’ESCOLES D’EDUCACIÓ ESPECIAL, amb la programació de tota una matinal d‘activitats poliesportives (Balls; Orientació i gimcana adaptada; Bitlles catalanes i jocs de punteria; Freesbee i jocs de llançament;  Pàdel i Voleibol); un merescut descans per anar a dinar i tancar, posteriorment, la trobada amb balls i jocs.

Com és habitual va estar organitzada conjuntament per l’Escola SOLC, l’Institut Cal·lípolis i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport em la programació i el desenvolupament de les activitats a càrrec dels propis alumnes del Grau Superior d’Animació d’Activitats Físicoesportives de l’institut.

En aquesta 11a edició, s’ha de fer esment que s’ha arribat al major nombre de participants del programa, fins al moment, ja que varem gaudir de la presència de 197 alumnes de fins 9 centres d’educació especial de tota la província (2 de Reus, 1 de Mora d’Ebre, 1 de Tortosa, 1 del Vendrell i 4 de Tarragona). Tot un èxit que demostra la consolidació de la Trobada com a una activitat ja permanent en les agendes de la majoria d’aquestes escoles.

Podeu consultar més fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: