Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  POSITIU BALANÇ DEL CAMPUS MULTIESPORT DE TORREDEMBARRA

POSITIU BALANÇ DEL CAMPUS MULTIESPORT DE TORREDEMBARRA

14/04/2017

Aquests darrers quatre dies de vacances de setmana Santa, 134 nens i nenes de 3 a 14 anys han pogut gaudir de la segona edició del CAMPUS MULTIESPORT de Torredembarra, que convoca l’ajuntament de Torredembarra amb el desplegament organitzatiu i tècnic del Consell Esportiu del Tarragonès.

Una iniciativa de l’ajuntament que està tenint una resposta força positiva per parts dels participants, ja que tenen l’oportunitat de practicar diferents modalitats esportives i jocs adaptats programats durant aquest dies, incloent sempre una sessió diària de piscina i d’activitats aquàtiques. Tanmateix, s’han afegit activitats externes com les sessions de la modalitat de toc-bol aquàtic i el tancament, el darrer dia, amb inflables per fer una darrera jornada més festiva.

Com l’edició passada, a banda del col·lectiu de monitors corresponent, hem pogut comptar també amb voluntaris dinamitzadors de l’Institut Torredembarra.

Podeu consultar més fotografies del Campus al nostre apartat de Flickr  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: