Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LES JORNADES ESPORTIVES, EN CONSTANT CREIXEMENT

LES JORNADES ESPORTIVES, EN CONSTANT CREIXEMENT

08/04/2017

Una vegada encetat el segon bloc de les 21enes Jornades Esportives per a persones amb discapacitat, cal fer esment que la resposta dels centres ocupacionals i escoles d’educació especial de tot el Camp de Tarragona està sent molt satisfactori, amb una consolidació de noves entitats que hi participant i el considerable augment de participants a les darreres jornades.

Recentment, es varen celebrar a  l’Institut Vila-seca la jornada d’esports d’equip i frontó amb la participació de 52 usuaris, i aquest dimecres passat, l’institut Collblanc de la Canonja va acollir 70 participants a les bitlles catalanes. Les entitats que estan actualment participant a les diferents activitats són Onada Tarragona i Torredembarra (entitat promotora del programa conjuntament amb el nostre consell esportiu); Aprodisca de la Selva del Camp i Montblanc; Ventall del Vendrell; Ginesta de Valls; Jeroni de Moragues de Móra la Nova; Taller Baix Camp i Nostra Sra del Mar de Reus; Taller Priorat de Masroig; Estela, Solc i Topromi de Tarragona. Aquest resposta demostra que un ampli ventall de centres de tot el territori estan apostant per aquest model i fidelitzant la seva participació en les Jornades.

Cap destacar també la implicació activa dels alumnes dels diferents centres escolars i instituts que, en moltes ocasions en són seu, i que participen també en el disseny i el desenvolupament de les activitats programades, amb tot el conseqüent benefici implícit per a tots els agents.

La següent jornada està prevista pel 26 d’abril al pavelló Sant Jordi de Torredembarra, amb la modalitat de Toc-bol.

Podeu consultar més fotografies d’aquestes dues darreres jornades al nostre apartat de Flickr  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: