Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  150 PERSONES A LA CAMINADA "A BON PAS FEM SALUT"

150 PERSONES A LA CAMINADA "A BON PAS FEM SALUT"

07/04/2017

Ahir, tot commemorant el Dia Mundial de l’Activitat Física, va tenir lloc la 5a edició de la Caminada “A Bon Pas Fem Salut”, amb l’objectiu de col·laborar en la difusió dels beneficis de la pràctica diària d’activitat física perquè les persones es mantinguin actives a totes les edats.

La concentració de les 150 persones participants ha partit de l’esplanada del Camp de Mart, davant del Departament de Salut, per fer un recorregut urbà circular, de 2h de durada i de fàcil nivell. S’han recorregut parts emblemàtiques del nucli antic, com la plaça del Rei, el passeig de Sant Antoni, la platja del Miracle, fins acabar al mateix lloc de sortida.

La caminada ha estat organitzada per la representació territorial de l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut, el Consell Esportiu del Tarragonès i Esports de la Universitat Rovira i Virgili. L’acte també ha estat possible gràcies a la col·laboració activa d’entitats professionals de Tarragona, com el  Col·legi Oficial de Veterinaris, el Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport —que va dirigir els exercicis d’escalfament i estirament—, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers, el Col·legi Oficial de Metges i el Col·legi Oficial de Farmacèutics i voluntaris del Jocs del Mediterrani 2018, que també han participat en la caminada.

 

Podeu consultar més fotografies de la caminada al nostre apartat de Flickr  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: