Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CELEBRAT UN CAP DE SETMANA BEN PROLÍFIC D'ACTIVITATS ESPORTIVES

CELEBRAT UN CAP DE SETMANA BEN PROLÍFIC D'ACTIVITATS ESPORTIVES

27/03/2017

Aquest passat cap de setmana, hem pogut gaudir d’un ventall molt variat de diferents activitats esportives dins del marc dels Jocs Esportius Escolars, tot ratificant la potenciació d’una oferta amplia de modalitats esportives al nostre territori i la bona resposta de les diferents escoles i entitats de la comarca.

El dissabte al matí es celebrar la 2a Trobada d’aquest curs del programa de Mini Futbol, que té un caire no competitiu, al Camp Municipal del Catllar, amb la participació de 20 equips d’edat d’educació infantil del Tarragonès i també d’altres comarques convidades. A la tarda, l’Institut Collblanc de la Canonja va ser seu del Màster Final de la Fase Comarcal de Tennis Taula individual, on els millors classificats de les jornades prèvies, van definir la classificació final comarcal i els classificats per a la Fase Territorial del Camp de Tarragona.

Diumenge al matí, va ser el torn de la 2a jornada de la Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica, amb una participació força destacable, amb 69 gimnastes individuals i 20 conjunts en total. Finalment, el diumenge a la tarda, va tenir lloc la Fase Comarcal de Patinatge de Velocitat al Pavelló del Club Gimnàstic, amb 40 patinadors i patinadores d’edat escolar.

Cal fer esment que el dissabte a la tarda va estar suspesa la 2a Trobada d’Iniciació de Tennis al Club Gimnàstic, motivada per la forta pluja del dia anterior.

Podeu consultar els resultats de Gimnàstica Rítmica, de Tennis Taula i de Patinatge de Velocitat, als seus corresponents apartats a http://www.cetarragones.cat/documentacio/ i els respectius conjunts de fotografies de totes les activitats al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: