Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LLIURAMENT A CÈSAR AUGUST DELS GUARDONS DE LA LLIGA DE CROS

LLIURAMENT A CÈSAR AUGUST DELS GUARDONS DE LA LLIGA DE CROS

13/03/2017

Aquest passat diumenge, va tenir lloc el  “7è CROS ESCOLA CÈSAR AUGUST - 34è CROS CIUTAT DE TARRAGONA - 21è CROS COMARCAL DEL TARRAGONÈS”, que va servir, a banda del lliuraments dels trofeus de les diferents curses, per fer tancament de la Lliga Comarcal de Cros 16/17 i per fer el merescut lliurament de medalles i diplomes als tres primers classificats i classificades de les categories convocades, tant d’edat escolar com per adults.  

Fins un total de 547 esportistes es varen aplegar al cros que, conjuntament amb el gran desplegament dels organitzadors amb activitats paral·leles complementàries, va permetre una matinal amb un gran ambient esportiu, familiar i festiu.

Recordem que el proper diumenge, tindrà lloc la recuperació del IV Cros Josep Veciana de Perafort, que també estava inclòs dins del calendari comarcal.

Teniu els resultats al vostre abast a http://www.cetarragones.cat/documents/146038527resultats-cros-cesar-august-ciutat-tgna-comarcal-2017.pdf i també fotografies de la jornada al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: