Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  JA ESTÀ AQUÍ EL 2n BLOC DE LES XXI JORNADES ESPORTIVES

JA ESTÀ AQUÍ EL 2n BLOC DE LES XXI JORNADES ESPORTIVES

08/03/2017

Aquest dimecres, 8 de març, amb el tennis taula, hem iniciat el 2n bloc de les XXI Jornades Esportives per a persones amb discapacitat, que convoquem conjuntament amb la Fundació Onada. El tennis taula és una de les  modalitats més consolidades i participatives i, com ja és tradicional, desenvolupem a l’Institut Collblanc de la Canonja, amb una gran implicació del seu departament d’Educació Física i de l’alumnat. Els propis estudiants de l’institut dissenyen i dinamitzen un gran ventall d’exercicis molt engrescadors al voltant d’aquest esport, un format que considerem fomenta d’una manera directa la integració dels nostres participants.

Aquest matí, a banda de la participació d’alumnat, han gaudit de la jornada un total de 63 participants pertanyents als centres ocupacionals i als centres d’educació especial de la pròpia Onada Tarragona i Torredembarra; de Ventall del Vendrell; de Ginesta de Valls; d’Aprodisca de Montbanc; de Nostra Senyora del Mar de Reus; del Taller Baix Camp de Reus; de Solc, de Topromi i d’Estela de Tarragona.

La propera activitat programa és la de Jocs d’esports d’equip i frontó pel proper 22 de març a l’Institut Vila-seca, amb un format similar d’implicació dels seu alumnes.

Podeu consultar tot el programa al nostre enllaç http://www.cetarragones.cat/contents/501311679dosier-informatiu-xxi-jornades-esportives-2016-2017.pdf i consultar més fotografies al nostre apartat de Flickr.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: