Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EN MARXA EL PROGRAMA DE VALORS "TOTS SOM ÀRBITRES"

EN MARXA EL PROGRAMA DE VALORS "TOTS SOM ÀRBITRES"

26/01/2017

Aquest mes de gener, després de les sessions preparatòries corresponents, s’ha engegat la segona edició del Programa “Tots som àrbitres”, programa que el Consell Esportiu del Tarragonès ha considerat idoni per tal de potenciar els aspectes de valors dins l'esport escolar i que es desplegarà cada cap de setmana fins a final de curs.

El projecte gira a que quatre nois o noies diferents d’edat aleví, en una de les parts obligatòries de descans per cadascú, xiula el partit seu conjuntament amb l’àrbitre designat. L’objectiu principal és el d’incidir en el desenvolupament de valors inherents a l’esport (respecte, empatia, imparcialitat, responsabilitat, resolució de conflictes, argumentació, etc). El programa es complementa amb diferents enquestes i sessions formatives i informatives a les escoles.

Per aquesta segona edició, que es desenvolupa en quatres disciplines d’esports d’equip, comptem amb la col·laboració del Comitè d’àrbitres de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol i de l’Escola d’àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol, més els clubs dinamitzadors d’handbol i voleibol.

Podeu consultar més informació i visualitzar el vídeo promocional de “Tots som àrbitres” al següent enllaç de la nostra web.

http://www.cetarragones.cat/esport-escolar/programa-tots-som-arbitres/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: