Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA PRIMERA EDICIÓ DE LA COPA CATALANA DE LLIGUES DE FUTBOL 7, TOT UN ÈXIT

LA PRIMERA EDICIÓ DE LA COPA CATALANA DE LLIGUES DE FUTBOL 7, TOT UN ÈXIT

11/06/2016

Aquest dissabte, el Camp Municipal de la Pobla de Mafumet, va ser l'escenari de la 1a edició de la Copa Catalana de Lligues de Futbol 7 per adults. Hi varen participar 7 equips representants de Lligues Lleida, de Mil·lènium de Reus, de Lliga Municipal de Salou i de la Lliga de Lleure del Consell Esportiu del Tarragonès. Per la nostra banda, hi van participar l'equip CF Salomó, campió de la lliga, i Veterans dels Pallaresos, com a equip més esportiu.

 

Al matí, es va celebrar la fase prèvia amb dos grups, dels quals, hi varen sortir els 4 semifinalistes. Finalment, el CF Salomó va assolir el campionat d'aquesta primera edició, en guanyar a l'equip Bètula Alba&Benso de Lleida. El tercer lloc va ser per Restaurant Córcega de Salou, que es va imposar a Gemma BiomassKm0, també de Lleida.

 

Tots els agents promotors d'aquesta iniciativa, han fet una valoració força positiva del torneig, amb la voluntat que tingui la deguda continuïtat amb l'oportuna rotació de seus i l'ampliació d'equips reprentatius d'altres lligues de Catalunya.

 

Podreu consultar més fotografies al nostre apartat de Flickr.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: