Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  TANCAMENT DE LA LLIGA DE BÀSQUET CITY LEAGUE-CET

TANCAMENT DE LA LLIGA DE BÀSQUET CITY LEAGUE-CET

27/05/2016

Les finals celebrades al Pavelló de Campclar, seu habitual del torneig, varen tancar la lliga de bàsquet per adults CITY LEAGUE-CET.Aquesta edició han estat 12 els equips que han pres part al torneig, un clàssic al nostre territori. S'han celebrat 22 jornades de lliga regular d’octubre a abril; finalitzada aquesta, va començar la fase final des dels quarts de finals (3 jornades d’abril a maig), amb els 8 millors equips classificats.

A la final, l’equip de TRANSPORTES TORO va revalidar el títol, en guanyar a PAN'S&COMPANY per un ajustat 52-49. El tercer lloc va estar per l’equip GHOST-BILL’S BASKET, en vèncer a FRIGOVOLT també per un petit marge, 47-43.

La resta d’equips participants varen ser ADC LOS CALAMBRES, AMICS DE COVESTRO, OUTSIDERS, AMICS DE LA PART ALTA, BASF, CANTERAS FERRAN BÀSQUET, LOS MORAOS I MITOS.

El màxim anotador del torneig ha estat José Manuel López de l’equip Amics de Covestro i el màxim triplista, Ivan Guerrero de Pan’s&Company.