Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  L’ESPORT NO COMPETITIU, PROTAGONISTA DE LA 2a TROBADA DE MINI FUTBOL

L’ESPORT NO COMPETITIU, PROTAGONISTA DE LA 2a TROBADA DE MINI FUTBOL

16/03/2015

El passat cap de setmana, el Camp Municipal de Futbol dels Pallaresos, va acollir la segona de les tres trobades previstes del Programa de Mini Futbol Tarragonès – UEP, que organitzem conjuntament amb la UE Pallaresos.

Aquesta trobada s’ha celebrat una vegada finalitzada la 1a fase de la Lliga regular en format Futbol 5, per donar inici ara a la modalitat de Futbol 6, en aplicació de sistema progressiu d’adaptació al futbol que defineix el programa, conjuntament amb el caire formatiu i lúdic, on l’objectiu competitiu resta totalment relegat.

A més dels equip de la categoria Mini (Educació Infantil) que participen regularment amb el programa, també hem pogut comptar amb 2 equips Mini del programa Multiesport i 4 equips prebenjamins de la comarca. 16 equips en total, amb uns 200 infants que van poder gaudir d’una bona i distesa jornada esportiva.

Les entitats que va estar representades va ser la Salle Tarragona, el ClubGimnàstic, de la Fundació La Pobla Mafumet, de l'Escola Valls Futbol, del CF Base Pallaresos, del Col·legi Sant Pau, del Ràcing Bonavista i de la pròpia UE Pallaresos.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: