Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Campus i activitats lleure  >  Servei de Canguratge - Punts Koala
Servei de Canguratge - Punts Koala


  El Punt Koala de Torredembarra forma part de la xarxa comarcal d’Equipaments al Tarragonès que s’emmarquen dins la tipologia de canguratges itinerants en espais públics previstos dins els serveis de cura infantil elegibles dins la resolució IFE/3877/2021 del programa Temps per cures impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i el Plan Corresponsables del Ministerio de Igualdad.

   

  És un servei puntual de cura, fora de l’horari escolar, en un espai lúdic i de qualitat per als infants de 3 a 12 anys (Educació Infantil i Primària) que es presta prèvia demanda de les famílies usuàries amb un topall mensual que en limita les hores d’atenció.

   

  La finalitat del servei és afavorir la conciliació i la disponibilitat de temps de respir a les famílies, especialment a les dones amb càrregues de cura significatives.

   

  Tot i que és un servei universal, a disposició de totes les famílies, el projecte prioritza l’accés al servei dels següents col·lectius: les famílies monoparentals i/o amb altres responsabilitats de cura acreditada, així com les mares/tutores que siguin víctimes de violència masclista, en situació d’atur de llarga durada, més grans de 52 anys i/o migrants.

   

  _________

   

  PROCÉS D'INSCRIPCIÓ: Per poder fer ús del servei de canguratge és necessari completar aquest formulari d'inscripció. Un cop completat, ja es podrà reservar el servei trucant al telèfon 977 24 94 84 del Consell Esportiu del Tarragonès indicant el dia i les hores necessàries. El Consell Esportiu del Tarragonès confirmarà per e-mail la seva reserva telefònica.

   

  Per completar el formulari cal adjuntar els següents documents:

  - FOTOCÒPIA DE LA TARGETA SANITÀRIA DE L'INFANT.
  - DNI DEL PARE I/O MARE.

   

  ENLLAÇ DEL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

   

   

  A continuació, es troba la Normativa Interna del projecte:


  NORMATIVA SERVEIS DE CANGURATGE - PUNTS KOALA

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar