Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Campus i activitats lleure  >  Campus esportius i casals de lleure
Campus esportius i casals de lleure


  Des del Consell Esportiu volem facilitar a tots els ajuntaments, col·legis i associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) i entitats de la comarca del Tarragonès, el desenvolupament de casals esportius i de lleure en les èpoques de vacances escolars (estiu, Setmana Santa i Nadal).

   

  Els objectius dels casals són:

  -Facilitar el servei d’activitats esportives, lúdiques i aquàtiques  programant i desenvolupant tots els aspectes organitzatius de l’activitat.
  -Aconseguir que, amb la realització de les activitats proposades els infants es diverteixin amb una vessant educativa i formativa, tot combinant activitats esportives i de lleure.
  -Desenvolupar les capacitats físiques bàsiques i millorar el rendiment motriu general durant les activitats.
  -Desenvolupar els hàbits associats a la pràctica física i valorar-ne els beneficis per a la salut, com també el foment de valors socials i de relació amb els altres.

   

  Es programaran activitats interdisciplinàries amb temàtiques puntuals o entorn a un centre d’interès: activitats motrius bàsiques; ritme i expressió corporal; jocs simbòlics; activitats plàstiques i didàctiques; jocs preesportius, jocs alternatius, nous esports recreatius; jocs tradicionals i jocs didàctics; esports convencionals; activitats rítmiques, expressió corporal i danses; excursions; jocs de taula; iniciació a les activitats de la natura; tallers, manualitats i gimcanes. Es desenvoluparan també tallers d’activitats puntuals complementàries (castells, alimentació, reciclatge, actuacions diverses i espectacles, etc). A l’estiu, també piscina recreativa, millora de l’autonomia en el medi aquàtic i jocs aquàtics.

   

  Les diferents seus col·laboraran en la facilitació d’instal·lacions, difusió i suport administratiu.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar