Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Avriga Fvscvs
Avriga Fvscvs


    El Consell Esportiu del Tarragonès, amb l’objectiu de fer un reconeixement del treball i la dedicació a la promoció de l’esport en edat escolar i al foment de l’esport a la comarca que realitzen diàriament els municipis, els centres d’ensenyament, les entitats esportives del nostre àmbit, i tots els agents, entrenadors, professors i dirigents esportius, sense prioritzar la valoració dels resultats esportius i sí la feina que moltes vegades no gaudeix de la repercussió necessària i que, en canvi, fa possible el desenvolupament de l’esport de base al Tarragonès, convoca anualment els Premis Avriga Fvscvs.

    Així mateix, s’ofereix a tots els ajuntaments un fòrum perquè, fora del seu àmbit local, puguin oferir també un reconeixement a aquelles persones i entitats que considerin que en són mereixedores.

    Tanmateix, també es convoca la Beca Avriga Fvscvs, en dues modalitats, que té per objectiu fomentar els treballs de recerca o d’estudis d’investigació relacionats amb l’esport, afavorir i fomentar la investigació en temes d’utilitat pràctica i social en l’àmbit esportiu, en qualsevol dels seus vessants, i estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat.


    Díptic Guardons Premis i Beca Avriga Fvscvs 2023

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar