Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  activitats de lleure  >  Activitats al medi natural
Activitats al medi natural


  El Consell Esportiu del Tarragonès, amb l’objectiu d’ampliar el ventall d’ofertes esportives a les escoles i entitats de la comarca, ha subscrit un acord amb LAPICA TRIPS&EVENTS SL, empresa molt consolidada i acreditada en l’organització d’activitats físicoesportives en el medi natural i d’esports d’hivern al nostre país.

   

  En aquest sentit, es programaran per aquest proper hivern dos blocs d’activitats, que estarien dirigides a grups amb un mínim de 20 persones:

  ACTIVITATS AL MEDI NATURAL. Ofertes de 3 dies amb dos pensions complertes. amb quatre seus diferents d’arreu de Catalunya, gaudint d’un volum molt ampli d’activitats aquàtiques (canoa, windsurf, caiac, ràfting, ), escalada, esquí alpí, esquí de fons, esports d’aventura, etc.
  OFERTA ESPECÍFICA D’ESQUÍ DE FONS. De 3 dies i d’1 dia, incloent autocar, pensió complerta, forfait, assegurança, material i 3 hores de classe diàries.

   

  Per a totes aquelles escoles i entitats interessades, per tal de facilitar-vos tota la informació corresponent, fixar el calendari desitjat i analitzar la programació de l’activitat sol·licitada, es podran fer les reunions oportunes conjuntament amb els representants de l’empresa.

   

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: