Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ALUMNES DE SANT PAU I ADULTS AMB DISCAPACITAT S’INTEGREN AMB LA PETANCA

ALUMNES DE SANT PAU I ADULTS AMB DISCAPACITAT S’INTEGREN AMB LA PETANCA

29/11/2017

Aquest dimecres, s’ha celebrat la matinal de petanca, programada dins les XXII Jornades Esportives per a persones amb discapacitat. Una vegada més, alumnes del darrer cicle de Primària del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona, seu habitual d’aquesta modalitat, han tornat a interactuar d’una manera excepcional amb els 50 participants dels tallers que han vingut d’arreu de les comarques del Camp de Tarragona (Taller Baix Camp de Reus, Taller Priorat del Masroig, Aprodisca Montblanc, Aprodisca la Selva del Camp, Ginesta de Valls, El Ventall del Vendrell, Estela Tarragona, Onada Tarragona i Onada Torredembarra).

Una nova experiència força gratificant, que compleix sobradament uns dels objectius prioritaris del programa com és la integració i la sensibilització social per la via de la pràctica esportiva.

Ara resta, per tancar el 1r torn del programa del present curs escolar, la celebració de la Festa d’hivern que tindrà lloc el proper dimecres 13 de desembre al Pavelló del Morell.

Així mateix, teniu a la vostra disponibilitat més fotografies a la nostre apartar de Flickr. https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: