Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  NUTRIDA PARTIPACIÓ A LA FESTA D'ESTIU DE LES XXI JORNADES ESPORTIVES

NUTRIDA PARTIPACIÓ A LA FESTA D'ESTIU DE LES XXI JORNADES ESPORTIVES

13/07/2017

Aquest dimecres, 12 de juliol, la Festa d'Estiu ha tancat les XXI Jornades Esportives per a persones amb discapacitat, a la clàssica seu del Parc de la Torre d'en Guiu del Catllar.
Un total de 109 participants han gaudit de diferents activitats lúdiques, esportives i musicals. L'ajuntament del Catllar, com sempre, ens ha obsequiat amb un aperitiu, una vegada celebrada la cloenda amb el corresponent lliurament d'obsequis. A la cloenda han estat presents l'alcalde del Catllar, Joan Díaz; la regidora de Benestar, Salut i Família, Teresa Canela i el vicepresident econòmic del CET, Francesc Ferrer.


Els centres participants han estat Ventall del Vendrell, Ginesta de Valls, Baix Camp de Reus, Aprodisca Montblanc i La Selva del Camp, Solc de Tarragona, Estela Tarragona, i Onada Tarragona i Torredembarra, que han facilitat la màxima participació de la festa en totes les edicions celebrades.


Hem tingut la inestimable col.laboració de voluntaris de Tarragona 2018 i també ens ha visitat en Tarracus, la mascota dels Jocs. Tota una festa espectacular per tancar les XXI Jornades.

 

Podeu consultar més fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: