Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA PETANCA A TORREDEMBARRA OBRE LA III LLIGA INTERCENTRES

LA PETANCA A TORREDEMBARRA OBRE LA III LLIGA INTERCENTRES

17/05/2017

Aquest dimecres, 17 de maig, la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra ha estat seu de la 1a jornada de la III LLIGA INTERCENTRES, destinada a centres i tallers de persones amb discapacitat intel·lectual. S’han aplegat quatre equips (Activa Calafell, Taller Baix Camp de Reus, Onada Tarragona i Onada Tarragona) per disputar la jornada de la modalitat de petanca.

Una vegada realitzats tots els enfrontaments corresponents, els components dels equips han fet partides amistoses també amb els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut de Torredembarra, que han participat activament en l’activitat, ajudant al control tècnic de la mateixa i assolint una jornada més d’integració i sensibilització, amb la interrelació de tots els col·lectius presents.

Podeu consultar el resultats al següent enllaç de la nostra web  http://www.cetarragones.cat/contents/2008673873resultats-iii-torneig-intercentres---jornada-petanca.pdf i un recull de fotografies al nostre apartat de Flickr.

La lliga es completa amb dues jornades més, Bitlles Catalanes (Institut Collblanc de la Canonja, 02.06.17) i Tir amb arc (Col·legi La Salle de Tarragona i Club Tau, 14.06.17). En aquestes, també s’incorporaran més equips dels centres Estela i Solc.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: