Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  INTERESSANT JORNADA PEDAGÒGIA "NUTRICIÓ I ESPORT EN EDAT ESCOLAR"

INTERESSANT JORNADA PEDAGÒGIA "NUTRICIÓ I ESPORT EN EDAT ESCOLAR"

13/02/2017

Aquest passat dissabte, 11 de febrer, varem tenir l’oportunitat de gaudir d’una magnífica jornada pedagògica de “Nutrició i Esport en Edat Escolar”. La sala d’actes del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, convocant de la jornada conjuntament amb el Servei Educatiu del Tarragonès del Departament d’Ensenyament i el Consell Esportiu del Tarragonès, va acollir fins a 61 persones de diferents àmbits, com l’Ensenyament, l’Esport i la Salut, especialment.

Una vegada feta la presentació corresponent a càrrec del  Sr. Joaquim Nolla, president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona; de la Sra. Sílvia Rodes, directora dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament i del Sr. Raül Font-Quer, president del Consell Esportiu del Tarragonès, promotors de la jornada, es va procedir al desenvolupament de tres conferències, que giraven en torn a la Dieta mediterrània; la Nutrició a les diferents etapes de la vida i la Nutrició i l’esport a l’adolescència; per finalitzar amb una taula rodona amb diferents tractaments de la Nutrició, l’escola i l’activitat física.

Cal fer esment que totes les intervencions varen estar seguides amb molt d’interès, amb molta participació i implicació dels propis assistents, motivada per les temàtiques plantejades, per la qualitat dels ponents i per la utilitat de tot el que es debatia i la seva incidència dins l’àmbit esportiu i escolar. Aquest fet, ens planteja la possibilitat de continuar amb aquest línia i seguir convocant jornades similars d’interès transversal.

A l’apartat de Formació de la nostra web podeu consultar el contingut de la jornada http://www.cetarragones.cat/contents/102024332jornada-nutricio-i-esport-escolar-11-febrer-2017.pdf i la publicació progressiva dels documents facilitats pels diferents ponents

http://www.cetarragones.cat/formacio/suport-didactic-biblioteca-i-videoteca/trobades-pedagogiques-professors-deducacio-fisica/.

Teniu a la vostra disposició més fotografies al nostre apartat de Flickr.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: