Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  DESTACABLE PARTICIPACIÓ A LA FASE COMARCAL D'ESCACS A PERAFORT

DESTACABLE PARTICIPACIÓ A LA FASE COMARCAL D'ESCACS A PERAFORT

09/02/2017

Els tres darrers dissabtes, el Casal de Perafort s’ha omplert de gom a gom, amb els participants i els seus acompanyants de la Fase Comarcal d’Escacs dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Aquesta edició s’ha arribat a una xifra record en els darrers cursos, amb una participació de 163 escaquistes inscrits; dels quals, 52 són d’àmbit de la Federació (amb la que tenim subscrit un acord de col·laboració), i la resta, de centres escolars inscrits als Jocs Esportius Escolars (JEEC).

El millors classificats de cada categoria representaran a la nostra comarca, amb un bon nombre d’escolars, a la Fase Territorial del Camp de Tarragona dels JEEC, que es celebrarà a Puigpelat (Alt Camp), el propers dissabtes 18 de febrer, 4 i 11 de març.

Posteriorment, el calendari comarcal, es complementarà amb la trobada que tindrà lloc al Col·legi Turó el dissabte 22 d’abril.

Podeu consultar els resultats finals de la Fase Comarcal a  http://www.cetarragones.cat/documents/1560678795resultats-finals-fase-comarcal-escacs-16-17.pdf

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: