Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CET PRESENTA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ LA PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS CURS 2016/17

CET PRESENTA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ LA PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS CURS 2016/17

26/10/2016

El Consell Esportiu del Tarragonès ha presentat aquest dimecres en roda de premsa el programa d’activitats, corresponent al present curs 2016/17. S’ha aprofitat també per fer resum de les activitats dutes a termes el passat curs i s’ha incidit en les principals novetats per l’actual, dins les quatre àrees principals que desenvolupa el CET (esport escolar; formació; esport en el lleure i esport per la cohesió social), incidint especialment en aquelles que donen un caire molt propi com és el potent calendari de cros (12 jornades), el volum d’equips d’esports d’associació, el programa de valors “Tots som àrbitres”,  tota la programació d’activitats per a persones amb discapacitat i la formació per professorat, entre d’altres.

La presentació ha estat a càrrec del president del president, Sr. Raül Font-Quer; el vicepresident econòmic, Sr. Francesc Ferrer; el portaveu, Sr. Enric Rovira i el coordinador general, Sr. José Córcoles.

Podeu consultar el llibre d’activitats i el dossier del balanç d’activitats del curs 2015/16  als següents enllaços de la nostra web:

http://www.cetarragones.cat/documents/activitats1617_ok.pdf

- http://www.cetarragones.cat/documents/dossieractivitats.pdf

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar